май 22, 2024

I-RemonT.eu

Всичко за ремонта, дома и градината, обзавеждане, идеи за нова баня …

Трябват ли ви пари за ремонта у дома?

Време ли е за ремонт у дома? За спешен или планиран ремонт винаги трябват пари за материали, за майстори, а понякога средствата не стигат и ремонтът излиза повече пари, отколкото сме отделили или планирали. Дали ще изникне още нещо, или пък просто защото цените са скочили „до небесата“ и инфлацията ни принуждава да правим жертви с едно или друго нещо.

Една такава жертва е да продадем колата си, за да имаме пари за ремонт у дома. Това би ни спасило в дадената извънредна ситуация. И когато става дума за нещо спешно е хубаво да знаем как да си продам бързо колата. Това може да стане чрез компания, която изкупува леки коли, джипове, камиони и бусове, като за леки автомобили е необходимо да са в добро състояние и в движение, с производство след 2003 година с изрядни документи, без запори и задължения, като няма значение марката и модела, за джиповете трябва да са в добро състояние, в движение и с изрядни документи. Имайте предвид, че не се изкупуват автомобили за скрап или за ремонт.

Ето каква е процедурата – чрез бърз и безплатен оглед от специалист, вие ще получите оценка за превозното средство, което искате да продадете и ще получите пълно съдействие за покупко-продажбата при нотариус, като получавате договорената сума на ръка след сключване на сделката. Документите, които трябва да подготвите са – малък и голям талон на колата, документ за платен годишен данък, документ за ГТП. Ако автомобилът е обща собственост, то трябва да присъстват всички собственици или да притежавате нотариално заверено пълномощно. Ако искате да продадете фирмен автомобил, ще ви бъде необходимо да представите и лична карта на управителя на фирмата.

Izkupuvame.com предлага компетентно обслужване, коректно отношение и  улеснена процедура с документите при покупко-продажбата.

Като лоялен и сигурен партньор, чрез izkupuvame.com бързо и лесно ще продадете превозно средство, като предлагат ефективни и гъвкави решения за вас.