юли 24, 2024

Всичко за ремонта, дома и градината, обзавеждане, идеи за нова баня …

Ценни съвети за преместване на офис

При преместване на офис има множество фактори, за които трябва да следите – те са важна част от гладкият процес, който иначе може да се превърне в истинска неприятност. При голям обем на работа, най-добрият съвет, който ще намерите е да се възползвате от професионални хамали, тъй като те знаят с какво се захващат.

Не мъчете служителите си, наемете професионални хамали

Когато става дума за местене на офис това означава преместване на много мебели, офис оборудване, пакетиране, носене по стълби и асансьори и товарене по коли. Вместо да се подлагате на тази мъчителна дейност, използвайте услугите на професионалисти, които с увереност могат да свършат тази работа за 1/3 от времето, което би ви отнело на вас.

А както знаем – времето е пари, това да използвате личен персонал е не само възможност за нараняване, но и увеличава шанса за щети по предмети, подови настилки и стени. Не правете нещата по трудния начин – изберете ефикасността пред спестяването на парите, понеже в дългосрочен план ще те ще ви спестят време, което е равно на пари.

Основната причина толкова много фирми да избират хамали

Има много фактори, които правят употребата на професионални хамалски услуги добра идея, но това, което най-вече кара фирми от цялата страна да ги използват е сигурността на мебелите. Това може да изглежда като вторичен фактор, но наличието на щети по важно оборудване, особено ако е електроника, означава прекратяване или усложняавне на производствен процес.

Това, когато теглите чертата, е по-зле за вас в дългосрочен план, дори и да сте интериор дизайнер, графичен художник или имате шивашко ателие, вашите вещи ще пристигнат без щети по тях. В такъв случай е важно да погледнем към професионалистите понеже те знаят как да се справят с тази задача без дори да се замислят – това става с години опит.

Хамалската дейност не е никак лек труд, но освен физически усилия, изисква и мисловна дейност – това да се пакетират предмети и мебели внимателно, тяхното пренасяне, товарене и разтоварване изисква мислене. Това важи с пълна сила особено ако става дума за местенето на обемисти предмети през тесни коридори или без наличието на асансьор или лесен достъп.

Възползвайте се от професионалистите, това, което ще заплатите за услугата ще си спестите в друго разходи по ремонти, подмяна на мебели или оборудване. С тях можете да направите това, което на вас би ви отнело 3 дни за 1 – не подценявайте нуждата си от хамали – понеже те имат опит, транспорт и правилното оборудване.

Доверете се на професионалист още днес, намерете правилната фирма като SofHamali.com и разберете вашата цена след едно кратко телефонно обаждане.