април 19, 2024

I-RemonT.eu

Всичко за ремонта, дома и градината, обзавеждане, идеи за нова баня …

5 типа подаръци, на които би се зарадвал всеки мъж

Мъжете в живота трябва да бъдат ценени, независимо дали са братя, бащи, чичовци, дядовци, колеги. Затова и трябва да се стремим да ги зарадваме с подходящ тематичен жест, който да остави трайно впечатление у тях и да направи всеки повод – незабравим.

Ето няколко идеи за типове подаръци за мъже, на които да се опрете, когато ви се наложи да направите следващия избор.

Практични

На първо място в мини класацията поставяме практичните подаръци като група, която се приема най-добре от представителите на силния пол. Всички знаем, че повечето от тях търсят решения, така че биха се зарадвали на предмет, който е конкретен и приложим в практиката. Като примери за подобни подаръци даваме комплект инструменти, дрехи, обувки, техника, ваучери за любимите им магазини и въобще всичко, което би им послужило в реалността за изпълнение на техните цели.

Сантиментални

Сантименталните подаръци по-скоро изразяват желанието на подаряващия да въплъти своите емоции и чувства към обекта, а не толкова какво мъжката половина от човечеството иска да получи. Примери за подобни предмети са персонализирани картички с послания, рамки със снимки, надписи, колажи, фототапети, лично заснето тематично видео, написано стихотворение и много други.

Но ще ви издадем една малка тайна – дори и на първо четене да предпочитат практични подаръци, мъжете вътрешно се радват и на сантиментални предмети, които им напомнят, че някой мисли за тях и ги обича. А какво по-хубаво чувство от това? 

Свързани с хоби или професия

Тук няма как да сгрешите, защото подаръците, свързани с хоби или професия, са чудесен микс между практично и сантиментално. Практично, защото обикновено може да се ползва, а сантиментално – защото е свързано с нещо, което обичат. независимо дали е спортен отбор, дейност като лов или риболов, професия като адвокат, лекар, мениджър – всичко е извор на щастие и гордост.

В тези случаи можете да подходите по два начина: да поръчате директно от първоизточника като официален спортен сайт например или да заложите на нещо по-раздвижено и персонализирано, което включва тематични елементи. Една торта, изобразяваща любим футболен отбор или кола, със сигурност би се хапнала с удоволствие.

Екстремни преживявания или състезания

Мъжете обичат адреналина. Затова, ако искате да ги развълнувате, подарете им преживяване като скачане с парашут, състезание с картинг коли, приключение в стая със загадки, логически игри. Ангажирайте игрище за спортно състезание. Всичко това ще ги накара да се почувстват вдъхновени и да събудят духа си за приключения.

Пътешествия

Противно на общоприетите схващания, мъжете нямат нищо против да пътуват, затова организирането на екскурзия е чудесна алтернатива, с която да ги впечатлите. Единственото, което трябва да съобразите, са личностните им предпочитания към ваканцията – дали обичат по-лежерни места с обилно хапване и пийване, или предпочитат да обиколят максимално много, а защо не да посетят и някое спортно или културно събитие?

Каквото и да решите за подарък, не забравяйте да го поднесете с любов. Защото емоцията зад жеста винаги личи и остава във времето, карайки господата да поглеждат назад в спомените си със сантимент и носталгия. Бъдете креативни и смели, а ние желаем най-искрен успех и безброй щастливи усмивки!