юни 13, 2024

Всичко за ремонта, дома и градината, обзавеждане, идеи за нова баня …

Как да направите ремонта евтин

Рано или късно всеки иска да промени нещо в обкръжението. Но какво, ако няма начин да направите красив скъп ремонт? Събрахме няколко съвета за вас как да придадете на апартамента си нов облик с малък бюджет. Наемете инструменти, не купувайте

Закупуването на кутия с инструменти, бормашина и валяци за боядисване ще ви върне спретнато количество. Всички инструменти обаче могат да бъдат наети. Ако никой от вашите познати не е намерил правилното нещо, има компании, които дават строителни инструменти под наем. Това е добра алтернатива на закупуването на някои инструменти, които са необходими само няколко пъти по време на ремонта. Добър съвет: подгответе предварително всички материали, от които се нуждаете, за да работите с инструмента си под наем, за да не плащате прекалено много за дни на престой.

Винаги има евтина алтернатива на скъпите материали Много атрактивни идеи могат да бъдат съживени, практически без да влизате в портфейла си. Ето няколко красиви и достъпни възможности за ремонт, които да ви помогнат да преобразите дома си. Идея за декорация на стена: стикери за стена вместо снимки.

Рисунките по стените изглеждат много привлекателни, но въпреки това са доста скъпи. Съществуват обаче щадящи опции за домашен бюджет, които ви позволяват да украсите стая: Стикери за стена. Асортиментът им е много разнообразен – както по стил, така и по цветове. Можете лесно да намерите стикери за спалнята, детската стая, хола и коридора. Стените могат да бъдат украсени със снимки на членове на семейството, приятели, щастливи моменти от живота … Вашият интериор ще получи нотка индивидуалност. Абстрактното изкуство на стената не изисква никакви специални художествени умения. Комбинирайте цветовете, решете каква атмосфера бихте искали да създадете в стаята и се захващайте за работа! Подбраният с вкус тапет ще преобрази всяка стая, ще ви отведе в друг свят. Идея, достойна за най-сериозно разглеждане.

Евтин ремонт на баня: не е необходимо да се сменя плочката, може да се лакира.

Не бързайте да започнете пълноценен ремонт в банята! Това е скъпо и обезпокоително. Ако плочката е избледняла, загубила първоначалния си привлекателен външен вид или дизайнът ви вече не ви харесва, използвайте лак за плочки. Той ще придаде на старите плочки блясък и дори, ако желаете, нов цвят. Друг вариант са стикерите за плочки: различни изображения ще преобразят интериора на вашата баня.

Килим или ламинат вместо дървен под

Килимът е много по-евтин от паркета, докато има несъмнени предимства в сравнение с него. Въпреки това, може би ви харесва да сте по-близо до природата и искате да се разхождате на дърво? Изберете ламиниран паркет. Лесно се полага, здрав и издръжлив.

Покупката на нови мебели е скъпа. Е, защо да не се справите с това, което вече имате? Не харесвате цвета на кухненските ви фронтове? Най-простият вариант са добрите стари стикери, които могат да актуализират всяка стая. Или фасадите могат да бъдат пребоядисани. Резултатът ще ви изненада приятно, дори няма да повярвате, че това са все същите мебели, които ви служат вярно повече от година. Атрактивни калъфи могат да бъдат пришити върху столове. Или те могат да бъдат покрити отново, а дървените части трябва да бъдат шлифовани и боядисани в нов цвят.

Собствените ръце са най-добрите майстори

Може би най-важният принцип на евтините ремонти: опитайте се сами да извършвате всяка работа, която не изисква професионални умения. Разбира се, отнема време, но спестява пари и ви позволява да получите удовлетворение от съзерцаването на плодовете на вашата работа.