май 22, 2024

I-RemonT.eu

Всичко за ремонта, дома и градината, обзавеждане, идеи за нова баня …

Мебелен магазин Белбро

Мебелен магазин Белбро – Началото

Хората са казали „Всяко ново е добре забравено старо“. В случая на Мебелен магазин Белбро стар е само адресът, а именно – в сърцето на града, срещу паметника на Юрий Венелин, на мястото на първия мебелен магазин в града.
Новите собственици – Николай и Ивайло Белчеви, са двама братя, които са врели и кипели в търговията с мебели и цялостно обзавеждане за дома. Своите широки познания и успешни партньорства те дължат на дългогодишния си професионален опит в този бизнес.

И за двамата семейството е най-висшата ценност и стои в основата на всяко решение. Така те решават да се впуснат заедно в това ново приключение и въвличат в него своите най-близки хора, които им помагат с труд и морална подкрепа.

В средата на тази година, в условията на пандемия, те предприемат важната стъпка да създадат Мебели Белбро, като избират името на магазина в синхрон на съдружието между двама братя – Belchevi brothers. Освен семейството, те са свързани от обща мечта, общи професионални цели, които си поставят за бъдещето. По този път ги води силното желание и амбиция да предложат качествена и достъпна услуга на своите клиенти. На фона на пренаситения пазар, предлагащ мебели на конвейер, братя Белчеви се стремят да посрещнат индивидуалните нужди на всеки клиент, предоставяйки комплексно и професионално обслужване през целия процес. В работата си те следват максимата, че ако клиентът е наистина доволен, той ще се сети първо за тях при последваща нужда и ще продължава да се връща в магазина. За да го постигнат, те предлагат цялостна услуга – професионална консултация, изготвяне на индивидуален проект, избор на най-подходящия доставчик и качествени материали, конкурентна цена, осигуряване на доставка и монтаж.

В деня на официалното откриване на магазина – на 19.06.2020 година, семейство и приятели се събраха да подкрепят начинанието на Ивайло и Николай Белчеви и да пожелаят на екипа да бъде все така отдаден, целеустремен и верен на своята философия – да предостави най-добрите продукти и услуги на клиентите от Габрово и региона. На прага на първото полугодие от старта на магазина, в навечерието на Коледните празници, семейството на Белбро сърдечно благодари на всички свои клиенти за гласуваното доверие и успешно поставеното начало.

„Искрено вярваме, че предстоят по-добри и позитивни времена, в които заедно ще сбъдваме мечтите си и ще създаваме Вашият уютен и красив дом! Днес бихме искали да призовем за съпричастност към българските медици, вяра и търпение, че ще се справим с този кризисен момент. Бъдете здрави!“
Екипът на Белбро