юни 13, 2024

Всичко за ремонта, дома и градината, обзавеждане, идеи за нова баня …

Цветните врати в банята са истински хит

Стане ли дума за козметичен ремонт у дома, банята обикновено се свързва с трудоемък и скъп процес, който включва пробиване, къртене и много нерви. Всъщност, не е нужно да давате куп пари, за да освежите помещението, нито пък да търпите неудобства със седмици наред. Един фототапет за врата на баня може да е единственото нещо, което ви трябва. Изобилието от цветове и теми, както и универсалната приложимост, превръщат декоративните стикери в чудесен начин да разчупите интериора в банята и да я персонализирате по ваш вкус.

Красота и издръжливост в едно

Какво може да направите с подходящия стикер с принтирано изображение и гръб от самозалепващо фолио? На първо място – използвайте го, за да прикритие увреждания или амортизация по вратата, ако има такива. При всички положения ще направите атмосферата в банята по-приятна, ако заложите на изображения с морски вълни, планински езера или пък речни камъчета. Те ще радват окото ви, докато се къпете сутрин или вечер, и ще ви донесат повече спокойствие. Съобразете темата и цвета на стикера с този на плочките и ще постигнете оптимален естетически резултат.

 

Няма какво да се обърка. Обикновено фототапетите за врата на баня са произведени от антибактериално PVC фолио. Те са ламинирани с матов или гланцов ламинат за по-голяма издръжливост и защита от износване, така че не пропускат влага и се почистват изключително лесно. Не използвайте твърди чести и абразивни препарати, за да не увредите външния слой на стикера, тоест изображението. Повечето модели издържат на топлина до 70°C и няма да се свият, колкото и горещ да душ да предпочитате.

Банята го заслужава

В този сегмент изобилието от стикери е огромно. Потребителите имат подръка огромен избор от модели за врати, контурни или “прозрачни” стикери без подложка за душ кабината, както и стикери за фаянсови плочки с цветни и сложни орнаменти и символи. Монтирането им става лесно и бързо – буквално за минути ще преобразите банята. Не чакайте повече! Убедете се сами.